Vacature BIS-stage Erfgoeddag 2023

Ben je net afgestudeerd in de richting cultuurmanagement, erfgoedstudies, kunstgeschiedenis, geschiedenis, taal- en letterkunde, communicatie & marketing, of gelijkwaardig en op zoek naar een eerste praktijkervaring? Dan is deze vacature misschien wel iets voor jou!

Erfgoedcel Brugge gelooft in jong talent! Via een BIS-baan willen we elk jaar een stagiair de kans geven om praktijkervaring bij ons op te doen. Tijdens je stage werk je mee aan de coördinatie, communicatie en projectwerking rond Erfgoeddag 2023. Onder het motto “Beestig!” zoomt Erfgoeddag volgend jaar in op de vele manieren waarop dieren een rol spelen in ons erfgoed. Je biedt ook ondersteuning bij de Erfgoedweek voor scholen en zorgt tot slot voor een passende bedanking van de vrijwilligers en werkt mee aan de evaluatie van deze editie. Hier vind je een gedetailleerd overzicht van het takenpakket en de thuisopdracht!

Stuur vòòr 21 september je CV met motivatiebrief en de thuisopdracht bij deze vacature door naar erfgoeddag@brugge.be.

Op basis van je CV, motivatie en voorstel van de thuisopdracht wordt een eerste selectie gemaakt.

Geselecteerde kandidaten worden uitgenodigd voor een gesprek in Brugge op donderdag 29 september (voormiddag).

Indien je nog vragen hebt over deze vacature kan je contact opnemen met Erfgoedcel Brugge via 050 32 44 45 of erfgoeddag@brugge.be.