Wie is wie?

Erfgoedcel Brugge is een stadsdienst met vijf medewerkers. Elk vanuit onze eigen expertise werken we dagelijks samen met mensen en organisaties die het Brugs erfgoed koesteren en er mee aan de slag willen.

Jules leidt de organisatie van Erfgoeddag in goede banen. Hij werkt verschillende projecten zoals het Belgiek-erfgoedluik en het Erfgoednachtspel uit en staat in voor onze communicatie via sociale media en website.

Jules De Doncker
T 050 44 50 49
jules.dedoncker@erfgoedcelbrugge.be

Anje zorgt voor onze algemene ondersteuning en administratie. Ze is ons aanspreekpunt voor de vrijwilligerswerking en de uitleenkoffers.

Anje Timmerman
T 050 32 43 73
anje.timmerman@erfgoedcelbrugge.be

Ina begeleidt erfgoedgemeenschappen via projectrealisatie en ondersteuningstrajecten. Momenteel zet ze in op de collectie Spermalie, sporterfgoed en onze reminiscentiewerking.

Ina Verrept
T 050 44 50 47
ina.verrept@erfgoedcelbrugge.be

Veerle werkt als projectmedewerker voor Erfgoedcel Brugge en Erfgoedcel TERF. Ze coördineert er het project 'Dieper graven in het geheugen', een participatief en verdiepend traject rond reminiscentie en erfgoed in woonzorgcentra.

Veerle Van Buggenhout
T 050 32 42 74
veerle.vanbuggenhout@erfgoedcelbrugge.be

Nele werkt parttime aan een educatief project met de Mind- and Makerspace (MaM) van Howest. Denken en doen, samenwerking en kruisbestuiving tussen onderwijs en erfgoed staan hierbij centraal.

Nele Coene
T 050 32 43 74
nele.coene@erfgoedcelbrugge.be