Wie is wie?

Erfgoedcel Brugge is een stadsdienst met vijf medewerkers. Elk vanuit onze eigen expertise werken we dagelijks samen met mensen en organisaties die het Brugs erfgoed koesteren en er mee aan de slag willen.

Lothar stuurt onze werking aan. Hij volgt het cultureel-erfgoedbeleid op, coördineert het traject inventarisatie religieus erfgoed en stemt af met andere organisaties en overheid.

Lothar Casteleyn
T 050 44 50 46 
lothar.casteleyn@erfgoedcelbrugge.be

Jules leidt de organisatie van Erfgoeddag in goede banen. Hij werkt het Belgiek-erfgoedluik uit en staat in voor onze communicatie via sociale media en website.

Jules De Doncker
T 050 44 50 49
jules.dedoncker@erfgoedcelbrugge.be

Katrien zet in op digitale en nieuwe media. Ze stuurt de werking van ErfgoedBrugge.be en Xplore Bruges aan en biedt begeleiding bij lokale trajecten (zoals de vernieuwing Musea Brugge-website). Ook voor digitale communicatie-acties kan je bij haar terecht. 

Katrien Steelandt
T 050 44 50 45
katrien.steelandt@erfgoedcelbrugge.be

Anje zorgt voor onze algemene ondersteuning en administratie. Ze is ons aanspreekpunt voor de vrijwilligerswerking en de uitleenkoffers.

Anje Timmerman
T 050 44 50 48
anje.timmerman@erfgoedcelbrugge.be

Ina begeleidt erfgoedgemeenschappen via projectrealisatie en ondersteuningstrajecten. Momenteel zet ze in op de collectie Spermalie, sporterfgoed en onze reminiscentiewerking.

Ina Verrept
T 050 44 50 47
E ina.verrept@erfgoedcelbrugge.be