Wie is wie?

Erfgoedcel Brugge is een stadsdienst met vijf medewerkers en een projectmedewerker. Elk vanuit onze eigen expertise werken we dagelijks samen met mensen en organisaties die het Brugs erfgoed koesteren en er mee aan de slag willen.

Livia is de coördinator van de erfgoedcel.

Livia Snauwaert
T 050 32 44 43
livia.snauwaert@brugge.be

Evelyne werkt halftijds voor de erfgoedcel (op maandag, dinsdag en donderdagvoormiddag). Ze ondersteunt ons administratief en logistiek. 

Evelyne Desmet
T 050 32 42 08
E evelyne.desmet@brugge.be

Sarah leidt de jaarlijkse organisatie van Erfgoeddag in goede banen. Zij ondersteunt verenigingen en particulieren bij de digitale registratie en ontsluiting van en de zorg voor hun erfgoedcollectie. Sarah beheert ook onze handbibliotheek. 

Sarah Verplancke
T 050 32 44 45
sarah.verplancke@brugge.be

Lisa werkt verschillende educatieve projecten uit en staat in voor onze communicatie. Ze beheert ons kennisplatform erfgoedcelbrugge.be en coördineert de nieuwsbrief en onze sociale media kanalen.

Lisa Bracke
T 050 47 23 23
lisa.bracke@brugge.be 

Louise Vermeersch zet in op een meer inclusieve en diverse werking binnen onze organisatie en coördineert onze buurtwerkprojecten.

Louise Vermeersch
T 050 32 45 14
louise.vermeersch@brugge.be

Pieter De Ketelaere is deskundige regionale collectiezorg. Hij leidt het project “Naar een regionale collectie- en depotwerking in regio Brugge-Oostende” i.s.m. Erfgoedcel Kusterfgoed in goede banen (2023-2026). 

Pieter De Ketelaere
T 050 32 44 75
pieter.deketelaere@brugge.be