Gezocht: sociale mediareporters met een like of love voor erfgoed

7 augustus 2018

Ben je gebeten door sociale media, en wil je het erfgoed in Brugge op een originele manier ontdekken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bij Erfgoedcel Brugge doen we er alles aan om het Brugse erfgoed in de kijker te zetten. Dat willen we voortaan ook via sociale media doen. Daarvoor zoeken we een aantal enthousiaste creatievelingen die samen met ons foto’s, filmpjes en verhalen voor onze Facebook- en Instagrampagina’s in elkaar willen boksen. De erfgoedcollecties op www.ErfgoedBrugge.be dienen daarbij als inspiratiebron.

Iedere tweede woensdag van de maand steken we ’s avonds de koppen bij elkaar. We werken samen aan nieuwe posts, wisselen ideeën uit en sturen je dan op pad.

Noteer dus alvast de eerste sessie – 12 september van 19u tot 21u – in je agenda. Daarnaast willen we dit jaar ook nog op 10 oktober, 14 november en 12 december samenkomen. Dit gaat altijd door in de Vrijwilligerscentrale (Kraanplein 6, Brugge).

Zin om hieraan mee te werken?

Stel je dan voor 5 september kandidaat. Dit kan door een mailtje te sturen naar jules.dedoncker@erfgoedcelbrugge.be. We zijn benieuwd om te horen waarom jij in dit project wil meestappen!