Erfgoeddag Brugge 2021

Schrijf je nu in voor de infosessie!

Erfgoeddag_2018_Matthias Desmet

Denk je erover om een activiteit uit te werken voor Erfgoeddag 2021 in Brugge? Of deed je dit al voor de uitgestelde Erfgoeddag in 2020 en wil je je activiteit opnieuw organiseren in 2021? Mis dan zeker deze infosessie niet en schrijf je snel in via het formulier onderaan deze pagina!

 

Het erfgoedweekend 2021 vindt plaats op zaterdag 24 en zondag 25 april 2021. Door de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus kon de twintigste verjaardag van Erfgoeddag – op 25 en 26 april 2020, met ‘De Nacht’ als centraal thema – helaas niet doorgaan. Om de inspanningen van de deelnemende organisaties niet verloren te laten gaan, werd besloten om deze feesteditie een jaartje door te schuiven. Ook Erfgoeddag 2021 heeft dus ‘De Nacht’ als centraal thema.

Door de verstrengde maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus kan de infosessie jammer genoeg NIET fysiek doorgaan op woensdag 21 oktober in de Aula van het Grootseminarie Ten Duinen, Potterierei 72, Brugge.

In plaats daarvan kiezen we voor een digitaal alternatief:

Schrijf je in via de knop hieronder, en dan ontvang je voor dinsdag 3 november via mail een link naar een infovideo. Je krijgt er niet alleen een aantal interessante insteken om aan de slag te gaan met het thema, maar vooral ook heel wat praktische info: rond de timing en procedure voor de (her)inschrijving van je activiteit, de ondersteuning die Erfgoedcel Brugge hierbij biedt, en het creatief, flexibel en coronaproof organiseren van je activiteit. Die video kan je thuis al eens rustig bekijken.

Je ontvangt tegelijk ook een link voor een digitaal vragenuurtje rond Erfgoeddag Brugge 2021, dat op donderdag 5 november om 14u via Microsoft Teams zal doorgaan. Daar wordt de infovideo nog eens herhaald en is er ruimte voor vragen.

LET OP:

* Neem je niet deel aan het digitaal vragenuurtje, maar ontvang je wel graag de infovideo in je mailbox? Schrijf je dan zeker ook in via de inschrijvingsknop. Zo krijgen we een goed beeld van iedereen die interesse heeft om een Erfgoeddag-activiteit te organiseren.

* Schreef je je al in voor de fysieke infosessie? Dan hoef je je niet opnieuw in te schrijven. Je ontvangt sowieso een link naar de infovideo en digitale vragenuurtje op 5 november.