Sporen van dierlijke producten bij ambachtelijke makers: vroeger en nu

We staan er niet altijd bij stil, maar ambachtslui verwerken meer dierlijke producten dan we op het eerste gezicht zien. Benieuwd welke? Stap mee in deze boeiende stadswandeling langs enkele Handmade in Brugge-makers, die je in geuren en kleuren zullen uitleggen waarmee ze dagdagelijks aan de slag gaan. Daarnaast duiken we ook het verleden in om te zien waar in Brugge die dierlijke grondstoffen vroeger verwerkt werden. Een beestige wandeling dus!

  • Titel Sporen van dierlijke producten bij ambachtelijke makers: vroeger en nu
  • Soort activiteit Wandeling
  • Datum Zondag 23 april
    Wandelingen om 10.30 en 14.00 uur
  • Waar Vismarkt, 8000 Brugge
    Startpunt locatie
  • Duur 2 uur
  • Organisatie Handmade in Brugge
    In samenwerking met De Republiek
  • Reservatie Reservatie mogelijk vanaf 2 april via
    https://tinyurl.com/2plfv3r8
  • Toegankelijkheid Toegankelijkheid: geheel
  • Laatst bijgewerkt op 17-04-2023