Erfgoeddag 2022

Erfgoeddag maakt school!

Erfgoeddag is hét jaarlijkse feest voor cultureel erfgoed. Elk jaar vieren we al het interessante erfgoed dat Brugge te bieden heeft met talloze activiteiten en initiatieven. Iedere editie staat in het teken van een bepaald thema, en dit jaar was dat: onderwijs.

Erfgoeddag Brugge ging door op 24 april 2022. Speciaal ter gelegenheid van het thema organiseerden we ook een heuse Erfgoedweek, die gericht was op de scholen. In Brugge viel die scholenweek in de eerste week na de Paasvakantie, dus van 19 t.e.m. 22 april 2022.

Ben je benieuwd naar hoe Erfgoeddag Brugge 2022 eruit zag? Blijf deze pagina dan zeker in de gaten houden!

Erfgoeddag 2022: een terugblik

Na maanden voorbereiden was het weer zover: in een zonovergoten Brugge kon het publiek in alle uithoeken van de stad opnieuw van een uitgebreid Erfgoeddag-aanbod proeven. Hieronder kan je sfeer opsnuiven!

Als kers op de taart zorgde Villa Bota bovendien voor een hele dag Erfgoeddagradio vanuit het Kantcentrum, boordevol boeiende gesprekken en goed muziek. 

Erfgoeddagradio gemist?

Villa Bota goot de volledige uitzending in een vijfdelige podcast.

Herbeluister Erfgoeddagradio via de Spotify-speler hiernaast of op SpotifyWij kunnen alvast niet wachten tot de volgende editie van Erfgoeddag… Graag tot dan!