Locatie

vanaf het station naar de Komvest - download plan 

Met de fiets....
Vanaf de voorzijde van het station (kant Brugge-centrum) steek je R 30-Buiten Begijnenvest over aan de lichten naast de P Centrum-Station. Van daaruit kan je rechtsaf de ‘Vestingroute’ volgen. Volg de route richting ‘Koolkerke/Sint-Jozef’. Als deze deelgemeenten niet vermeld staan op de signalisatie volg je ‘andere richting’. Op het einde van de ‘Vestingroute’, aan de Dampoort, kruis je de Potterierei en rijd je via het Sasplein tot aan Buiten de Dampoort. Je slaat linksaf en na 100 m sla je rechtsaf de Komvest in. De Erfgoedcel vind je onmiddellijk aan je rechterkant, en dit achteraan op de parking van het bedrijf Du Pont.

Met de bus....
Lijn 4 vertrekt om de 20 minuten vanaf het Station richting Koolkerke/Sint-Jozef, met halte aan de Gistfabriek/bedrijf Du Pont, op een 20-tal meter van de gebouwen waar de Erfgoedcel gehuisvest is.

Met de auto...
Aan de Unescorotonde sla je af richting Station. Voorbij het Station rijd je over de ‘Brug in de R30’. Vanaf de lichten volg je de richting ‘Kust-Maldegem’. Je rijdt voorbij de verkeerslichten aan de Gentpoort en de Kruispoort. Je blijft richting ‘Kust’ volgen en bereikt zo de Dampoort. Daar sla je aan de tweede verkeerslichten linksaf in ‘Buiten de Dampoort’. Na 200 m sla je rechtsaf de Komvest in. De gebouwen waar de Erfgoedcel gehuisvest is, vind je onmiddellijk aan je rechterkant, en dit achteraan op de parking van het bedrijf Du Pont. 

Rij je op GPS?
Opgelet: Ons huisnummer is niet bekend in de meeste GPStoestellen! Tik Komvest 43 in, dan kom je bij onze buren uit. Je mag sowieso parkeren op de parking van de fabriek Du Pont. Ons kantoorgebouw vind je op het einde van die parking.

vanaf de Markt naar de Komvest - download plan

Met de fiets...
Vanaf de Markt sla je de Vlamingstraat in. Voorbij de Stadsschouwburg sla je rechts de Academiestraat in. Je blijft rechtdoor rijden om via de Spiegelrei de Langerei te bereiken. Voorbij de verkeersdrempel blijf je de Langerei volgen die uitmondt in de Wulpenstraat. Na ongeveer 100 meter sla je linksaf de Komvest in. De gebouwen waar de Erfgoedcel gehuisvest is, vind je onmiddellijk aan je rechterkant en dit achteraan op de parking van het bedrijf Du Pont.

Met de bus...
Lijn 4 vertrekt om de 20 minuten vanaf de Markt richting Koolkerke/Sint-Jozef met halte aan de Gistfabriek, op een 20-tal meter van de gebouwen waar de Erfgoedcel gehuisvest is.