NIEUWSBRIEF
9 april 2015
 
www.erfgoedcelbrugge.be contact Facebook Twitter

Erfgoeddag 2015: maak je keuze!

Erf’ is het centrale thema van de vijftiende Erfgoeddag. Op 25 en 26 april kan je in Brugge terecht voor 71 activiteiten. Maak kennis met een gevarieerd programma van wandelingen, tentoonstellingen, lezingen, workshops en nog zoveel meer.

Gezocht: extra vrijwilligers voor Erfgoeddag

Erfgoeddag Brugge zoekt nog enkele extra vrijwilligers voor het onthaal van enkele activiteiten op zondagmiddag 26 april.

Interesse? Stel je nu kandidaat op erfgoeddag@brugge.be.

500 jaar Cafe Vlissinghe

Het feestjaar in Brugges oudste herberg loopt op volle toeren. Met een mini-expo rond het schilderij ‘Teunis en zijn wijf’ is de aftrap gegeven voor een nieuwe reeks aanvullende activiteiten. 

Nieuw! Xplore Bruges

Xplore Bruges is de nieuwe stadsapp. Bruggelingen of stadsbezoekers die met smartphone of tablet de culturele erfenis van Brugge willen verkennen vinden er drie routes, en dit telkens in vijf talen.

Website Erfgoedcel Brugge in een nieuw kleedje

Onze website werd volledig vernieuwd! Ontdek de nieuwste erfgoedweetjes, zoek naar de contactgegevens van lokale erfgoedspelers, raadpleeg de erfgoedkalender of verdiep je in de lopende projecten of ons projectenarchief.

En wat vind jij ervan? Laat ons voor 18 april weten hoe jij onze nieuwe webstek beleeft! De vijf meest verrassende reacties kunnen rekenen op een boekenpakketje. 

Feestorganisatoren, laat van je horen

LECA, het landelijk expertisecentrum voor cultuur van alledag, wil via een enquête polsen naar de noden en behoeftes van personen en verenigingen die een publiek feest organiseren.

Studiedag Zorgen voor morgen? Beheer van religieus erfgoed.

Op 23 april organiseert het CRKC, Centrum voor Religieuze kunst en cultuur, in de Abdij Zevenkerken te Brugge een studiedag voor kerkbesturen rond het toekomstgericht beheer van het religieus erfgoed.

Erfgoedcel Brugge Contacteer ons  
Brugs erfgoed
Ondersteuning
Online erfgoed
Kalender
Erfgoedwinkel
Pakhuizen
Komvest 45
8000 Brugge
E info@erfgoedcelbrugge.be
T 050 44 50 48
Met steun van de Vlaamse overheid
Indien je deze nieuwsbrief niet langer wenst te ontvangen, kan je je hier uitschrijven.