Winnares fotowedstrijd ‘Vliegende start’ geniet van ontbijt en scherminitiatie in schitterend decor

In september liep in het oud politiekantoor in de Hauwerstraat de pop-up tentoonstelling Neem een vliegende start met je sporterfgoed! Twaalf Brugse sportverenigingen toonden er hun favoriete archiefstuk. Tegelijkertijd kregen bezoekers de kans om deel te nemen aan een fotowedstrijd. Jezelf en/of je dierbaren op een originele manier vereeuwigen bij de reuze-foto van het stedelijk zwembad Jan Guilini was de boodschap.

De gelukkige winnares werd Els Dewitte, en dit met een sprankelend familieportret met haar zonen. Op zondag 4 december genoot Els, samen met negen genodigden, van haar prijs. Die bestond uit een ontbijt in de Kruispoort samen met burgemeester Renaat Landuyt en schepen Annick Lambrecht, gevolgd door een scherminitiatie door de Hallebardiers. De Hallebardiers namen deel aan de pop-up expo en toonden er het dossier rond hun huisvesting in de unieke Kruispoort.

De winnares en haar gasten aten met smaak van het ontbijt en schermden daarna dat het een lieve lust was!

Neem een vliegende start met je sporterfgoed! is een initiatief van Sportdienst, Sportraad, Stadsarchief en Erfgoedcel Brugge.