NIEUWSBRIEF
24 september 2019
 
www.erfgoedcelbrugge.be contact Facebook Twitter
Twee nieuwe kerkinventarissen online op ErfgoedBrugge.be

De erfgoedobjecten van de kerk van de Heilige Kruisverheffing en Sint-Jozef, en de Sint-Franciscus van Assisikerk zijn nu online te bekijken op ErfgoedBrugge.be en Erfgoedinzicht.be.

Enkele highlights kan je bekijken in een e-tentoonstelling.


GEZOCHT! Leiders van jeugdbewegingen

Voor de 20ste editie van Erfgoeddag met ‘de nacht’ als centraal thema willen de West-Vlaamse erfgoedcellen en Achthoek een digitaal erfgoednachtspel bouwen. Daarvoor zijn we op zoek naar leiders van een jeugdbeweging. Iets voor jou of je (klein)kinderen?


Vacature betaalde stage Erfgoeddag 2020

Ben je net afgestudeerd en op zoek naar een mooie eerste werkervaring in de erfgoedsector? Erfgoedcel Brugge is op zoek naar een kandidaat voor een betaalde stage (BIS-BAAN) voor de communicatie, coördinatie en projectwerking rond Erfgoeddag Brugge 2020. Kandidaturen zijn welkom tot 1 oktober.


Erfgoeddag 2020 – thema de nacht

Ben je een Brugse (erfgoed)organisatie en wil je graag een activiteit uitwerken voor Erfgoeddag 2020? Kom dan naar de inspiratiesessie op dinsdag 8 oktober vanaf 13u30 in de Vriendenzaal van het Groeningemuseum (Dijver 12)Studiedag ‘Op Handen Gedragen’ in Brugge

Op 12 oktober zijn processiecomités en -vrijwilligers op hun plaats in Brugge. Op de studie- en contactdag ‘Op handen gedragen’ delen ze met elkaar praktische tips en weetjes.

De studiedag is een initiatief van CRKC-Parcum, Histories en KADOC-KULeuven. Voor de samenstelling en organisatie wordt samengewerkt met het Bisdom Brugge en Erfgoedcel Brugge.Erfgoedcel Brugge Contacteer ons  
Brugs erfgoed
Ondersteuning
Online erfgoed
Kalender
Erfgoedwinkel
Pakhuizen
Komvest 45
8000 Brugge
E info@erfgoedcelbrugge.be
T 050 44 50 48
Met steun van de Vlaamse overheid
Indien je deze nieuwsbrief niet langer wenst te ontvangen, kan je je hier uitschrijven.