Erfgoeddag 2020

Schrijf mee aan onze Erfgoeddagplaylist en win!

De Hoogstraat bij nacht, 1980_copyright ErfgoedBrugge.be - collectie Stadsarchief (foto: Jan Termont)

Erfgoeddag 2020 gaat door op zaterdag 25 en zondag 26 april en heeft als thema DE NACHT. Speciaal voor jou selecteerden wij - samen met Schepen van Cultuur Nico Blontrock en Burgemeester Dirk de Fauw - elk drie nachtnummers. Maar ook heel wat andere muziekliefhebbers bezorgden ons ondertussen al hun favorieten.

 

De volledige lijst kan je via deze link online beluisteren op Spotify.

Heb je nog geen Spotify? Via deze link leggen we je uit hoe je je eenvoudig en gratis kan aanmelden.

Ook op Erfgoeddag 2020 willen we onze nachtnummers volop laten horen. Misschien hoor je jouw favoriete muziek wel in onze bar in het Centraal infopunt In de Nieuwe Pastorie… of op de klokken van de Brugse beiaard?

 

Wedstrijd: Luister naar jouw favoriete nachtnummer op de Brugse beiaard

Wat ons betreft is de playlist nog niet volledig. Vul dus voor 14 februari het invulformulier onderaan deze pagina in en geef zo jouw favoriete nachtnummer aan ons door. Elk nummer met het woord ‘nacht’, ‘night’, ‘nuit’, … in de titel komt daarvoor in aanmerking.

Wol- en lederhandel Jos. De Jonghe op de Eiermarkt, 1952_copyright ErfgoedBrugge.be - collectie Stadsarchief (verz. Brusselle-Traen)

Geef je ons ook de reden waarom je voor dit nummer kiest? Dan maak je bovendien kans op een exclusief privé-concert in de beiaardkamer tijdens het Erfgoedweekend op zaterdag 25 april. Stadsbeiaardier Wim Berteloot zal er de vijf favoriete nummers van het publiek spelen.

Het volledige wedstrijdreglement kan je hier nalezen.