23. Leer ambachtelijk Marokkaans brood bakken

Ooit al eens geproefd van een vers gebakken Marokkaans brood? Heerlijk om te dippen of om zo uit het vuistje te eten. Dit luchtige, platte en ronde brood heeft een vaste stek in de Marokkaanse culinaire traditie. Bovendien kan je het thuis gemakkelijk zelf bakken. Youssra toont je hoe en geeft een woordje uitleg over de Marokkaanse keukentradities.

  • Titel 22. Leer ambachtelijk Marokkaans brood bakken
  • Soort activiteit Workshop
  • Datum zaterdag 27 april om 16u
  • Waar Vormingplushuis | Locatie 42
    Sint-Pieterskerklaan 5
  • Duur 120 min
  • Organisatie Vormingplus regio Brugge en FMDO
  • Reservatie reserveren verplicht vanaf zondag 14 april om 10u t.e.m. donderdag 25 april om 22.00 uur


    1 x 15 personen
  • Toegankelijkheid geheel toegankelijk
  • De Lijn 3, 33, 47
  • Laatst bijgewerkt op 14-03-2019