Erfgoedcel Brugge zkt. social media reporters vr. Erfgoeddag

Doe je graag eens je verhaal op Facebook, Instagram of Youtube? Ben je een social media wizard, een beginnende digital storyteller of een vlogger in spe? Heb je een hart voor erfgoed? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Op 21 en 22 april is het weer Erfgoedweekend in Brugge – met 84 activiteiten doorheen de stad. Het thema dit jaar is Kiezen. Daarom sturen we een aantal reporters op pad die elk hun keuze voor Erfgoeddag Brugge in beeld mogen brengen. Via foto- en videoverhalen op de Facebook-, Instagram- en Youtubepagina’s van Erfgoedcel Brugge kan jij jouw ervaringen op Erfgoeddag met het brede publiek delen.

Houd woensdag 11 april vanaf 19u alvast vrij voor een trainings- en inspiratiesessie! Een professionele communicatiecoach stoomt je klaar voor deze opdracht en deelt zijn tips en tricks voor een boeiend social media verhaal met je.

Wil jij ons helpen het verhaal van Erfgoeddag Brugge te vertellen? Stuur dan vóór 6 april een mailtje naar erfgoeddag@brugge.be of contacteer ons via een persoonlijk bericht op onze Facebook-pagina https://www.facebook.com/erfgoedcelbrugge/. Vertel ons hoe en vooral waarom jij Erfgoeddag in beeld wil helpen brengen. Word jij wel een van onze eerste sociale media reporters?

Vragen? Bel Erfgoedcel Brugge op 050/44 50 49.